Geboortekaartje Manuel

Voor Manuel mocht ik een super lief kaartje maken. Een pastel groene kleur met koper foliedruk. Het konijntje onderin is zelf getekend. Afgeleid van de bekende Happy Horse knuffel konijntjes. Wil je ook een kaartje met een heel eigen ontwerp op illustratie? Neem gerust contact op want alles is mogelijk!

Trouwkaart Freek en Jeske

Een stijlvolle trouwkaart voor de Utrechters Freek en Jeske. De plattegrond op de trouwkaart is de kaart van het centrum van Utrecht. In goudfolie hartjes zijn de trouwlocaties aangegeven. Ook het huwelijksaanzoek in Utrecht is met een gouden hartje gemarkeerd. Hoé romantisch en origineel! Naast de hartjes zijn ook de namen, trouwdatum en omlijsting in goudfolie gedrukt. Een super origineel en plaatje van een trouwkaart!

Geboortekaartje Muk

Voor kleine Muk een strak geboortekaartje; donkerblauw met zijn naam in goudfolie gedrukt. Een stoer kaartje met een prachtige afwerking voor deze kleine meneertje.

Geboortekaartje Jimi

Een donkergroen geboortekaartje met okergele tekst voor Jimi. Jimi en grote zus Bobbi, wat een heerlijke namen! Daar kan ik altijd zo extra van genieten; als er van die hippe namen op de kaartjes mogen. Jimi Robbie Joe, heerlijk stoer. Love it!
Mama had de enveloppen zelf gevouwen en vol gestopt met confetti. Het kaartje was dus echt een feestje om te openen. Zo leuk als de ouders het kaartje iets extra’s meegeven. De blijheid bij een geboorte en een tof geboortekaartje als kers op de taart… wat blijft mijn vak toch een eer om te doen!

Geboortekaartje Jet

Het kaartje van Jet is een variatie op het kaartje van Charlie. De ouders van Jet wilden graag eenzelfde tekening van hun zoontjes met tussenin hun dochtertje Jet. Een super leuk geboortekaartje voor een derde kindje! De letters van Jet en de silhouet tekening hebben een koper look. De overige tekst is heerlijk zomers geel. Een verrassend leuke combinatie voor deze zomerbaby!

Geboortekaartje Fien

Dit heerlijke geboortekaartje bestaat uit vrolijke kleuren, helemaal passend bij de zomer! Op de achterkant getekende bloemetjes. Op de voorkant staat een foto van de kleine meid. Deze foto mocht ik schieten, speciaal voor het kaartje. Uiteraard kon ik het niet laten om meteen was details, zoals die lieve kleine voetjes, ook op de foto te zetten. Wat een heerlijk meisje, met een geweldige bos haren!

Wil jij je geboortekaartje ook combineren met een foto? Dat kan dus beide door mij verzorgd worden! Hoe makkelijk en leuk is dat?!

Geboortekaartje David

 

David, een bofkontje met 3 grote broers boven hem. Wat een dolle boel zal dat later worden! Ik mocht voor kleine David het geboortekaartje maken; mosgroen met gouden foliedruk op de voorzijde. Een subtiel blaadje onder zijn naam maakt het minimalistische ontwerp helemaal af! De achterzijde van de kaart is wit met groene opdruk. Alleen de hoognodige gegevens, niet te veel poespas. Dat is wat papa en mama graag wilden. Wat hou ik er toch van; less is more!

Groen geboortekaartje met goud foliedruk

Peer was al geboren toen de mama’s Dijsign benaderde voor het kaartje. We gingen dus snel aan de slag zodat de kaartjes snel op de post konden. Voor Peer maakte ik een groen geboortekaartje met gouden letters, gedrukt in foliedruk. De naam spat van het kaartje af! Summier en  ijzersterk!

Geboortekaartje Lukas

Daar was kleine Lukas! Arda, de mama van Lukas leerde ik kennen tijdens Powermama, een soort crossfit voor zwangere en net bevallen vrouwen. Ik was net bevallen van onze Charlie en Arda had al een lekkere bolle buik. Tussen het sporten door maakten we maar al te graag ruimte voor een gezellig kletspraatje. Zo kwamen we uiteraard ook op het onderwerp geboortekaartjes. Ze waren nog druk op zoek naar een origineel kaartje en daar mocht ik ze bij helpen. Super leuk!

Welkom lief broertje! Deze zin staat subtiel op de voorkant van het geboortekaartje van kleine Lukas. Een lief zinnetje namens zijn grote zus Jolijn. De kaart is opgemaakt in de groene kleur wat terug komt in het kamertje van kleine Lukas. Deze groene kleur, in combinatie met de okergele tinten, maakt het kaartje heerlijk fris! Lief gezinnetje, geniet van elkaar!

Retro geboortekaartje voor Thom

Het geboortekaartje voor Thom is weer heerlijk anders dan anders. Stoer en lief tegelijk. Een retro groen kaartje met een vogel in tattoo style. Het vierkante kaartje heeft een extra leuk effect door de ronde hoeken. Het kaartje is gedrukt op stevig mat papier. Lieve papa, mama en grote zus Lucy, geniet van jullie kleine broertje Thom!

Kleine James geboren

  

Op 18 april werd James geboren. Het kleine broertje van Lucy. De ouders van James kozen voor een krachtig kaartje; koperen letters op donkerblauw papier. Deze koperkleur is met foliedruk in de kaart gestanst door middel van een op maat gemaakte stempel. Deze ambachtelijke manier van drukken zorgt dan ook voor een verbluffend resultaat! Naast de geboortegegevens staat in de rechterhoek een Ram, zijn sterrenbeeld. Dit maakte het totaalplaatje helemaal persoonlijk en af!

Welkom kleine Joah

 

 

Bij het leuke stel Tom en Pauline werd midden april hun zoon geboren. Hij liet papa en mama wat langer in spanning en kwam dus ietsje later dan de uitgerekende datum. Maar het ontwerp voor het kaartje lag al keurig te wachten tot zijn komst!
En wauw, wat is er weer een toffe creatie gemaakt. De wens was: groene takjes met gouden letters.

Extra origineel aan dit geboortekaartje is dat de gouden foliedruk in doorzichtig papier is gestanst met een op maat gemaakte stempel.
Daaronder ligt het geboortekaartje waar genoeg ruimte was voor een mooie foto van de kleine Joah. De gouden letters van zijn naam vallen daar dus mooi overheen!

Boven de foto staat een mooie Bijbeltekst en op de achterkant de rest van de gegevens, omringd door groene takjes. De 2 papiertjes zijn bij elkaar gevoegd met een gouden splitpen. Wat weer super goed bij het geheel past. Een plaatje van een kaartje voor een plaatje van een kindje!

Kleine Guus

        

Op 3 april werd Guus geboren. Broertje van twee trotse grote broers; Tijn en Luuk. En niet te vergeten, neefje van deze opnieuw trotse tante.

Papa en mama wisten niet wat het worden ging, een jongen of een meisje. Dus maakte ik een ontwerp voor beide geslachten. Beiden in een eigen stijl met eigentijdse kleuren. Voor Guus werd het dus een prachtig watercolor blauw kaartje met okergele en gouden accenten. De foto was een paar uur na de geboorte genomen en werd meteen meegenomen in het ontwerp, als labeltje aan het geboortekaartje. Op het andere labeltje staat aan de voorzijde “Welkom lief broertje, x Tijn en Luuk”. En op de achterzijde de geboortedatum. Deze twee labeltjes, hangend aan jute touw, maken het geboortekaartje helemaal af.

Welkom kleine Abel!

    

Na bijna een weekje extra geduld, was je daar dan eindelijk, kleine Abel! Wat blijft het toch bijzonder als vrienden een kleintje krijgen. En ook bijzonder leuk dat ik het kaartje weer mocht ontwerpen. De dag nadat Abel geboren werd, ben ik met mijn cameraatje op pad gegaan om Abel met zijn trotse zussen op de foto te zetten. Wat een prachtig stel. Een geboortekaartje zonder foto zou gewoon zonde zijn! De foto is gecombineerd met een gouden lijst en Abels naam in gouden letters. Op de achterkant staan de gegevens en een mooie tekst in opvallende letters, omringd door gouden confetti. Een heeeerlijk kaartje weer!
“Een geen Pinterest geijkt kaartje” zei mama Fleur. Nou, dat is het zeker niet geworden. 😉

the story continues

 

     

Daar was hij dan: ons derde kindje en tweede zoontje: Charlie Dijs! Oo, vanaf de eerste seconde waren we verliefd op dit kleine mannetje met zijn pikzwarte haartjes. En wij niet alleen. Onze twee andere kids omarmden hun kleine broertje ook vanaf het eerste moment dat ze hem zagen. Wat een rijkdom!

Uiteraard was ik tijdens de zwangerschap al druk bezig met zijn geboortekaartje. Het was niet helemaal een verassing hoe het kaartje eruit moest komen te zien. Ik wilde graag een vervolg op de eerste twee kaartjes.  In 2015 begon het kaartje met een lief klein meisje, Nola. In 2017 kwam er een jongetje bij op het geboortekaartje, onze Floris. En nu staan er drie kindjes op het kaartje, wat een feestje! Belangrijk hierbij vond ik dat de kaartjes wel op hun eigen manier uniek moesten zijn. En dat is gelukt!

De zwarte tekst op het kaartje is gedrukt in letterpress. Dat betekent dat de tekst in het kaartje is gedrukt. Het okergele gedeelte is gepreegd, wat betekent dat het ontwerp omhoog is gedrukt. Hierdoor springen de poppetjes en de naam er mooi uit! Een extra gaaf effect dat de naam afloopt op het kaartje. En vergeet het kleine detail rechts onderin het kaartje niet: mijn persoonlijke signatuur voor Charlie: “Designed by mom”. En wat heb ik dit met liefde ontworpen!

Charlie, je bent zo welkom! We genieten, genieten en blijven genieten!

Groen voor Gust!

Dijsign goes Belgie! Super leuk om de eerste klant in Belgie te mogen bedienen. Wat een super enthousiast paar! De ouders kozen voor een groen thema rondom de geboorte van kleine Gust, met als thematekst “Groeien”. Super leuk om te zien hoeveel aandacht er in Belgie besteed wordt aan een geboorte. Dat gaat toch iets anders dan in Nederland. Voor alle visite hadden ze kleine cactusjes gekocht. En het geboortekaartje was ook helemaal op het thema afgestemd. Diep donkergroen papier met koperfolie tekst. En de tekst luidt: “Uit de grond van je hart groeit altijd iets moois”. Welkom Gust. Je bent in een heerlijk gezin terecht gekomen, waar jij fijn kan opgroeien!

Stoere Jackie

 

Voor de kleine Jackie mocht ik een heel stoer kaartje maken. Geen typisch meisjes kaartje voor de kleine meid. Maar stoer en vol klasse. Een donkerblauw kaartje met koperen letters in folie gedrukt. En een bijpassend koperen kaartje voor de babyborrel. De ouders kozen om het sterrenbeeld van Jackie op het kaartje te laten drukken. Een schorpioentje it is. Schorpioenen hebben een diepzinnige, intense en krachtige persoonlijkheid. En dit alles straalt al door het geboortekaartje heen!

Terugblik

Op 11 oktober trouwden Henri en Elline. De kaart voor dit mooie bruidspaar was al voorbij gekomen. Maar achter de schermen werd er nog veel meer in stijl geregeld voor deze prachtige dag! Zo waren de dagprogramma’s, tafelkaartjes, posters en de bedankjes allemaal in dezelfde stijl als de trouwkaart ontworpen. En de fotograaf van Sunfield Photography heeft een paar van deze ontwerpen op een prachtige wijze vastgelegd. Super leuk om terug te zien en zo met jullie te delen!

Precies op de uitgerekende datum, was hij daar: Evan Hage! Voor zijn ouders mocht ik al eerder hun trouwkaart maken en daarna voor de papa van Evan ook nog de kaart voor zijn behaalde promotie. Wat gaaf om bij zulke grote levensgebeurtenissen betrokken te zijn op deze manier.
Het kaartje is voor mij het perfecte voorbeeld van less is more. Door de eenvoud, springen de elementen die er echt toe doen, extra uit! De okergele en olijfgroene kleuren, maken dit kaartje een perfect geboortekaartje voor de herfst. Love it!

Winter bruiloft

Halverwege dit jaar stuurden Elzo en Dianne hun Save the Date uit voor hun bruiloft in november. En inmiddels was het tijd om de trouwkaart eruit te doen, want november komt steeds dichterbij! De trouwkaart is een mooi vervolg op de Save the Date kaart. Dit zie je terug in de hele stijl. Winterse bloemen en kleuren, maken dit kaartje warm en stijlvol. Oeeh ik krijg al helemaal zin in de winter als ik dit kaartje zie. Met een bijpassende bordeaux rode envelop was de uitnodiging helemaal af.

Geboren om voor altijd lief te hebben

 

Een kindje krijgen blijft zo iets bijzonders. En als je twee gezonde kinderen krijgt, is dat nog eens extra bijzonder! Gewoon een tweeling! Twee gezonde jongetjes. Zo werden eind augustus Jules en Boris geboren. Wat een stoere namen, heerlijk. En ik had de eer om voor deze twee broertjes het geboortekaartje te maken. Een chique en tegelijk stoer kaartje door een combinatie van de kleuren marineblauw, okergeel en gouden accenten. En de mooie tekst “Geboren om voor altijd lief te hebben” kreeg een prominent plekje voorop de kaart.

Flowerpower trouwkaart

     

Deze herfst trouwen Henri en Elline. Hun wensen voor de kaart? Veel bloemen en warme kleuren. Oker- en roesttintjes staan centraal. Een warme uitnodiging viel deze week bij vele gasten op de mat. Daarbij ontving iedereen een bijpassend kaartje met daarop extra informatie over de dag zelf. En dit alles ging uiteraard in een bijpassende, okergele envelop.

Oh boy you will rock!

Oh boy you will rock! Een stoere tekst boven zijn stoere naam: Jax! Een stralend geboortekaartje bedrukt met koperkleur folie op het donkerblauwe papier. Daarnaast is de uitnodiging voor de babyborrel niet te missen! Een bijpassend ontwerp op koperkleur papier. Helemaal passend bij de geboortekaart. Het kaartje voor de babyborrel was vastgemaakt met een koperkleur paperclipje, waardoor de uitgenodigde gasten het kaartje niet zouden missen.

Jij mag Siem zeggen!

 

Simeon Jakob. Maar jij mag Siem zeggen! Misschien vind ik dit wel het aller leukste en origineelste stukje van dit kaartje. Siem is het broertje van Ezra en zoontje van Jaap en Rachel. Rachel, ook wel bekend als presentatrice van het tv programma Checkpoint.
Het ontwerp is gedrukt op biologisch kraft papier. En dat zie je terug in het papier, een echt natuur product! Op de voorkant staat een olifantje in geometrische vormen. Met daaronder uitleg van de naam in “Dikke van Dale” stijl. De naam betekent ‘luisteraar’, wat ook weer terug komt in het gedichtje op de achterkant. Genoeg origineels om te zien op dit toffe kaartje voor kleine Siem. Het kaartje is verpakt in een vintage okergele envelop, wat het een feestje maakt dit kaartje open te maken!

Welkom Sep!

“Welkom lief broertje”. Deze schattige tekst staat op het labeltje van dit geboortekaartje. Op de achterkant van het labeltje de geboortedatum en daarnaast een labeltje met een fotootje van de 2 broertjes: Finn en Sep.
Het kaartje is lichtblauw gekleurd met gouden sterretjes en een klein zweefvliegtuigje. Dit laatste kon niet missen met een piloot als papa.

Een heerlijk zoet kaartje met mooie details voor de kleine Sep!

Kaartje met klasse

Daar was je dan, Florian! Veel eerder dan gedacht, kwam jij om het hoekje kijken. We waren nog druk bezig met het ontwerp voor het kaartje, toen het ineens al zover was. Maar wauw, wat is het resultaat mooi geworden. Stevig (540 grams) papier, met een diepblauwe kleur. Daarop met koper foliedruk de naam en geboortegegevens gedrukt. Op de achterkant ook de persoonlijke gegevens in folie gedrukt. Op de voorkant kozen papa en mama voor een afbeelding van jouw sterrenbeeld, een stoere leeuw! Uiteindelijk was je sterrenbeeld geen leeuw, omdat je eerder geboren werd. Maar alsnog bleef dit prachtige dier een plekje behouden op de kaart.

Een kaartje met klasse, dat is wat het is geworden!

Tattoo style

Daar is hij dan: Toon, het broertje van grote zus Lies. De papa en mama van Toon wisten heel duidelijk wat ze wilden met het geboortekaartje; een kaartje in oldschool style. Op de voorkant tekende ik een tattoo afbeelding met daarin de naam van de kleine jongen. De achterkant gevuld met letters in oude stijl. Het kaartje is gedrukt in olijfgroene kleuren op Muskat Grey papier. Een speciale papiervariant op het bruine kraft papier wat tegenwoordig ook veel gebruikt wordt.

Oog voor detail

 

Wat een parel van een kaartje, dit geboortekaartje voor baby Otis. Aan elk detail is gedacht! Want oog voor detail, dat hadden de papa en mama van Otis Elliot wel! Niet alleen de naam, maar ook het kaartje is super hip! De naam op het kaartje was door mama zelf geschreven en heeft Dijsign overgenomen in het ontwerp. En dan gewoon een toffe lama rechts onderin, hoe lief is dat?!

De voorkant is gedrukt in foliedruk in de kleur koper. Wat perfect past bij het blauwe papier wat speciaal voor dit kaartje is uitgezocht. Op de snede van de kaart komt dezelfde koperkleur weer terug. En de achterkant is gedrukt in koper metallic letters. Het sluit allemaal perfect bij elkaar aan. Een genot om naar dit kaartje te kijken en een mooie herinnering voor Otis zelf.

Kleurrijke trouwkaart

Het vervolg op de Save the Date kaart voor Daan en Vivian, is deze romantische trouwkaart geworden. De stijl, kleuren en rozen zoals je ze zag op de Save the Date kaart, komen op een andere wijze weer terug in de trouwkaart. Zo blijft alles in dezelfde lijn, maar is de kaart tóch anders!

Overigens koos het bruidspaar ervoor deze lijn door te zetten in hun tafelkaartjes, programmaboekjes, bijgevoegde brieven, receptiekaartjes én liturgie voor de kerk. Alles helemaal op elkaar afgestemd voor The perfect wedding!

Sophie Phyline geboren! De combinatie van okergeel en oud roze kleuren geeft een zoete maar ook stoere look! Precies zoals de kersverse papa en mama het graag wilden. De hartjes zijn gemaakt in watercolor kleuren, wat een extra bijzonder effect geeft. Op de voorkant een houten hartje wat het helemaal af maakt! Het kaartje is rustig gehouden, waardoor de kleine details zoals het houten hartje en de combinatie van kleurtjes extra tot hun recht komen.

Winters warme Save the Date

Save the Date voor de bruiloft van Elzo en Dianne! Wat mijn vak extra leuk? Het fijne contact met mijn klanten. Wat vind ik het heerlijk als de klanten happy zijn met de communicatie in de ontwerp fase en dolblij zijn met het uiteindelijke resultaat! Dit was ook zo voor Elzo en Dianne. Wat een fijne samenwerking! Met een warm, winters resultaat. Precies zoals het moest zijn! Dianne stuurde een berichtje dat de achterkant van de kaart te zien is als je de envelop opent. Dus als eerste het logo van Dijsign zichtbaar is. Een groter compliment kan ik me niet wensen. Super leuk!

De bruiloft is in november. Gelukkig mogen we straks eerst nog even genieten van een voorjaarszonnetje en daarna wat flinke zomerstralen. Althans, in Nederland weet je het nooit, maar dat hopen we dan maar! Maar hey, krijg je niet alweer zin in de warme wintermaanden als je dit kaartje ziet?

Romantische rozen

Tijdens een drukke werkdag kwam er een mailtje binnen van Vivian. Ze had hoorde via via van Dijsign en vroeg zich af of ik ook voor hun bruiloft wat kon betekenen. Nu vind ik het al een super groot compliment als iemand via iemand anders aanklopt. Daar werd ik blij van. Ik hou van ambassadeurs! De vraag was of ik een Save the Date en een trouwkaart wilde maken in een romantische stijl, met veel rozen en roze kleurtinten. Heerlijk! De kaart is er dan ook helemaal naar gemaakt. De uitnodiging moest er wel snel uit, maar dat was geen probleem. Ook spoedklussen zijn aan Dijsign toevertrouwd.

Binnenkort meer in mijn blog over het vervolg van de Save the Date kaart, namelijk de trouwkaart!

Promotie

Super leuk als mensen opnieuw bij je terugkomen na een eerste opdracht. Zo stonden René en Annelous ruim 4 jaar terug op de stoep voor het maken van hun trouwkaart. Inmiddels een paar jaar verder, kreeg ik weer een vraag voor een ontwerp. Dit keer voor iets heel anders! De vraag was om een kaartje te ontwerpen voor René. Hij zou promotie maken, oftewel zijn academische graad behalen. Wauw, dat hoor je niet vaak! En daarom misschien ook wel extra bijzonder!

De wensen voor de kaart waren vrij duidelijk; rechte lijnen, moderne letters, lekker strak dus! Een speciale Pantone kleur blauw stond centraal tijdens de dag van de promotie. Daarom stond deze kleur ook centraal in het kaartje. Omdat deze dag geen gewone dag is, werden er ook een heleboel bekenden uitgenodigd voor een aansluitend diner. Hiervoor werden bijpassende menukaarten en naamkaartjes ontworpen. Zo leuk als op zo een speciale dag alles op elkaar is afgestemd. En dat was aan dit hippe stel wel besteed!

Kerstconcert

Na de succesvolle Winterfair, staat het volgende winterevent alweer voor de deur! Een kerstconcert van het koor Worship. En wat is de decembermaand nou zonder een echt feestelijk kerstconcert!? Genieten van allerlei kerstliederen, gezongen door volwassenen én kinderen. Ik mocht helemaal los gaan op de poster voor het concert. Heerlijk, allerlei warme elementen toevoegen om alvast lekker in de sfeer te komen. Van sneeuwvlokken tot fonkelende sterretjes, het kan niet op. Laat de heerlijke kerstdagen maar weer komen, ik heb er zin in!

Winterfair

De zomer is weer voorbij en de winter staat voor de deur. In de ochtend mis ik het wakker worden met het zonnetje dat door de kiertjes van de gordijnen schijnt… maar toch vind ik de donkere dagen ook een hoop gezelligheid en knusheid met zich meebrengen. In een lekkere dikke trui door het huis banjeren, ’s avonds de kaarsjes weer aan en met een lekkere warme kop thee op de bank. En dan niet te vergeten, alle heerlijke winterse marktjes die weer voor de deur staan!

Zo ben ik de afgelopen tijd druk bezig geweest met een flyer voor een Winterfair. Een hoop te zien en te koop. Van leuke gebreide items tot heerlijke stroopwafels van Markus. Dus heb je nog een gaatje vrij aankomende zaterdag? Kom dan langs op zaterdag 4 november bij de Oosterkerk in Zoetermeer!

Stoere Stef!

 

Geboorteaankondigingen zijn en blijven leuk om te krijgen, zien en lezen! Zo was ook de dag dat Stef geboren werd, opnieuw een mooi bericht om te horen. En meestal één van de eerste dingen die dan door m’n hoofd schiet: wat zijn de gegevens? Naam, datum, tijd, gewicht en lengte. Vaak zijn dit gegevens die allemaal op het kaartje moeten komen. Zodra de kersverse papa en mama dit hebben doorgegeven, ga ik direct aan de slag om het geboortekaartje gereed te maken voor de drukker. Op deze manier is het kaartje snel in huis en is de aankondiging snel gereed om op de deurmatjes te vallen van familie en vrienden.

Het kaartje voor kleine Stef is lekker stoer en strak! Een donkerblauw kaartje met zijn stoere naam en lieve houten voetjes. Op de achterkant staan de gegevens, samen met een mooi gedichtje, uitgekozen door papa en mama.

Een lief klein broertje erbij!

 

Op vrijdag 14 juli werd Zeph geboren. Z’n mama liep al ruim een week over tijd. En in die warme zomerdagen was dat niet altijd even makkelijk. Maar het resultaat mocht er dan ook écht zijn! Wat een stoer mannetje kwam daar om het hoekje kijken. Verwelkomt in een warm gezin, met 2 lieve zussen en een trotse broer! Een liefdevolle familie waar jij helemaal op je plek zult zijn, kleine Zeph!

Het geboortekaartje bestaat uit mooie groene pastelkleuren. Met 2 kleine houten voetjes op de voorkant. Deze passen mooi bij de tekst aan de binnenkant van de kaart: “You’ll never walk alone”.

Daar is ze dan…

 

… mijn kleine nichtje Ella!

Drie weekjes eerder dan iedereen had verwacht, lag ze opeens in de armen van haar trotse moeder én ook nog eens mijn zus! Nouja, opeens… natuurlijk ging hier een pittige bevalling aan vooraf. Maar voor ons was de verrassing groot! Maar wát een heerlijk gevoel, tante worden van zo een klein en schattig poppetje.
En nóg leuker werd het toen haar geboortekaartje gedrukt mocht. Kleurrijke bloemen gecombineerd met gouden letters. Wat een romantisch plaatje! Lieve Ella, je bent een klein wonder. Welkom in de familie, girl!

Geboortekaartje Zoë

De moeder van Zoë was op zoek naar een stoer maar toch schattig geboortekaartje. En daar kwam uit: een wit kaartje met zwarte driehoekjes, net zoals de muren in haar kamertje. Voorop de tekst: “Geboren om voor altijd van te houden”. Een warmer welkom kan je je toch niet bedenken! En als klein detail een houten hartje. Dit subtiele element maakte het kaartje voor kleine Zoë compleet.