Geboortekaarten

Zijn jullie in blijde verwachting? Dan moet er een hoop geregeld worden! Vaak wordt hier niet als eerste aan gedacht tijdens de zwangerschap, maar na de zwangerschap is het wel een belangrijk aandenken; het geboortekaartje!

Samen met Dijsign maak je de meest waardevolle herinnering. Jouw smaak en wensen gecombineerd met het grafische talent van Dijsign, maakt een uniek geboortekaartje voor jouw unieke kindje!

WERKWIJZE

Hoe gaat het dan precies in z’n werk, zo een persoonlijk kaartje laten maken? Nou, dat is helemaal niet zo ingewikkeld! Neem allereerst contact met ons op! Vervolgens delen jullie de wensen via mail. Je kunt zelfs je Pinterest bord delen met Dijsign! Nadat de wensen helder zijn, geven we een prijsindicatie door. Bij akkoord gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Binnen 2 a 3 weken ontvang je een eerste concept via de mail. En het concept is pas als af als jij er happy mee bent!

Als het concept ontwerp is goedgekeurd, ontvang je een gratis proefdruk* per post.

Zodra de kleine geboren is, heb je binnen 2 werkdagen de kaartjes in huis. Tip! Laat de enveloppen alvast eerder komen. Dit scheelt een hoop werk met adressen in de kraamweek.

* uitgezonderd speciale druktechnieken, zoals letterpress en foliedruk.