the story continues

 

     

Daar was hij dan: ons derde kindje en tweede zoontje: Charlie Dijs! Oo, vanaf de eerste seconde waren we verliefd op dit kleine mannetje met zijn pikzwarte haartjes. En wij niet alleen. Onze twee andere kids omarmden hun kleine broertje ook vanaf het eerste moment dat ze hem zagen. Wat een rijkdom!

Uiteraard was ik tijdens de zwangerschap al druk bezig met zijn geboortekaartje. Het was niet helemaal een verassing hoe het kaartje eruit moest komen te zien. Ik wilde graag een vervolg op de eerste twee kaartjes.  In 2015 begon het kaartje met een lief klein meisje, Nola. In 2017 kwam er een jongetje bij op het geboortekaartje, onze Floris. En nu staan er drie kindjes op het kaartje, wat een feestje! Belangrijk hierbij vond ik dat de kaartjes wel op hun eigen manier uniek moesten zijn. En dat is gelukt!

De zwarte tekst op het kaartje is gedrukt in letterpress. Dat betekent dat de tekst in het kaartje is gedrukt. Het okergele gedeelte is gepreegd, wat betekent dat het ontwerp omhoog is gedrukt. Hierdoor springen de poppetjes en de naam er mooi uit! Een extra gaaf effect dat de naam afloopt op het kaartje. En vergeet het kleine detail rechts onderin het kaartje niet: mijn persoonlijke signatuur voor Charlie: “Designed by mom”. En wat heb ik dit met liefde ontworpen!

Charlie, je bent zo welkom! We genieten, genieten en blijven genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *